Superuse Studios

Verticale tuin stadskantoor geopend

Rob Tak, who built the vertical garden explains how rainwater feeds the plants (in dutch)

De Rotterdamse wethouders Alexandra van Huffelen en Hamit Karakus openden donderdagmiddag 21 april het tijdelijke nieuwe plein bij het stadskantoor. De bouwplaats, die is ontstaan na de sloop van een deel van het oude stadskantoor, is tijdelijk omgebouwd tot een groene ontmoetingsplek.
De gevel van het oude Stadskantoor is door 2012Architecten opgesierd met een verticale tuin in de vorm van grote bloemkunstwerken. Het tijdelijke plein zal ook mogelijkheden bieden voor culturele activiteiten en is open tot en met de zomer van 2012.

 

  1. Pingback Eetbaar Rotterdam – Stadslandbouwblog 2.0 » Opening verticale tuin stadskantoor

    25-04-2011

    met regenwater van het dak van het stadskantoor zoals te zien is in het item van RTV Rijnmond

Leave a comment