Superuse Studios

Dag van de Architectuur 2011


Verschillende projecten van 2012Architecten zijn te bezichtigen tijdens de dag van de Architectuur zaterdag 25 juni as.

Aan de gevel van het oude stadskantoor van Rotterdam heeft 2012Architecten een verticale geveltuin gerealiseerd. Om 12.00 uur en 14.00 uur wordt dit project toegelicht door Rob Tak, de uitvoerder van dit project.
Het ontwerp voor de verbouwing van het nieuwe onderkomen van Worm aan de Witte de Withstraat wordt door 2012Architecten in samenwerking met Atelier Van Lieshout uitgevoerd. De bouwplaats van Worm is de gehele dag open voor bezichtiging.
De Biesboschhallen aan de Maasstraat in Dordrecht worden verbouwd tot een kunstpark aan het water, DordtYart. 2012Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van dit hedendaagse kunstcentrum. Rondleiding door Jan Jongert, 2012Architecten en Arie-Jaap Warnaar, Dordtmij.
Villa Welpeloo in Enschede houdt een jaar na de oplevering open huis. Tussen 12.00 en 14.00 is de villa geopend voor publiek.
In gebouw T, Bergen op Zoom, vindt de Nacht van de Architectuur plaats. Film, optredens, disco en een lezing van Jan Jongert over hergebruik als ontwerpstrategie: Superuse.
Op de Zwartjanstraat in het oude Noorden van Rotterdam heeft 2012Architecten voor Route du Nord een leegstaande winkelruimte gevuld met verhalen van de straat.
Tijden, adressen en achtergrondinformatie

Leave a comment